Hotell och golfpaket

Clarion Grand Hotel

Helsingborg - Sveriges golfeldorado! Vår långa säsong med fina banor från tidig vår och sen höst, samt det stora utbudet av banor, lockar golfare från hela landet. Boka något av våra förmånliga Golfpaket för bästa kombinationen: spel på fina golfbanor och bo på bästa boendet i centrala Helsingborg. Glöm inte att boka till en 2-rätters eller 3-rätters middag i vår restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson för bästa avslut efter en dag ute på banan.

GOLFPAKET BASIC - från 945 SEK /person/natt

• Övernattning
• 1 greenfee per person på Söderåsens GK
Pris från 945:- per person period september-april
Pris från 1095:- per person  period maj-augusti

*Enkelrumstillägg tillkommer
För mer info se här

Lydinge Golf resort

Endast 5 min från Söderåsen ligger magnifika Lydinge Golf Resort. Lydinge är en golfanläggning där man förutom att bo precis intill banan erbjuds 40 gedigna hotellrum, en otroligt mysig restaurang med förstklassig mat & dryck, gym, relax med bastu, bubbelpool och kallbad. Kombinationen att spela Söderåsen och bo och umgås på Lydinge är något vi starkt kan rekommendera. Fri parkering, fri wifi.

Klicka här för att få ett skräddarsydd paketförslag mailat till dig.

Scandic Helsingborg Nord

Välkommen till ett komplett golfpaket på trevligt och golfnära hotell

Från vårt strategiska läge tar du dig enkelt till Söderåsens Golfklubb. Vårt erbjudande är för dig som uppskattar god mat, avkoppling och framförallt golf på en förstklassig bana. Hotellet har gratis parkering, inomhuspool, biljardbord och gym. Hos oss bor du enkelt både på din lediga tid eller om du vill kombinera ditt golfspel med ett affärsmöte.

Golfpaket på Scandic Helsingborg Nord

I paketet ingår:

• En övernattning i delat dubbelrum inkl. vår stora och ekologiska frukostbuffé
  • Greenfee med bokad starttid
  • 2-rätters middag inkl. kaffe

Maila din förfrågan direkt till hotellet: helsingborg@scandichotels.com, ange gärna dina önskemål om starttid.

Pris från 1030:- per person

www.scandichotels.se/helsingborgnord

Hotel Öresund Conference & Spa i Landskrona

Hotel Öresund Conference & Spa i Landskrona!

Tänk dig en mötesplats där energi och lugn går hand i hand. I Landskronas absoluta hjärta med utsikt över staden och sundet hälsar vi er välkomna till vår fantastiska värld.
Efter avslutad golfrunda erbjuder vårt Spa på taket en utsikt med stort U, både upp mot himlen och ner mot vattnet.

Besök vår hemsida www.hoteloresund.se där hittar du alla våra olika golfpaket.

Hotell Kärnan

First Hotel Kärnan är ditt personliga hotell!Centralt beläget mitt emot Knutpunkten i Helsingborg erbjuder vi personligt inredda rum och en frukostbuffé med nyttiga lokala godsaker. Vi erbjuder golfpaket enligt era önskemål!Spela valfri dag i veckan.Paketet inkluderarLogi i dubbelrumFrukostbuffé18 håls greenfeePris från:1245 kr enkelrum945 kr per person del i dubbelrum Koppla gärna av efter golfen i vår trevliga Biblioteksbar.

För att läsa mer om deras golfpaket, klicka här

Örenäs Slott

Det finns få hotell med samma strategiska utgångspunkt till Skånes golfbanor som Örenäs Slott. Många av klubbarna ligger dessutom precis vid, eller i anknytning, till havet och erbjuder varierande möjligheter till golfspel. Bara i Skåne kan du spela golf på golfbanor med den fantastiska utsikten över ett glittrande Öresund och ön Ven i bakgrunden – en upplevelse av högsta kvalitet.

Vi tillhandahåller olika golfpaket på Örenäs Slott. Här nedan är ett exempel:

Golfpaket 1
• Trerättersmiddag
• Logi
• Frukostbuffé
• 1 Greenfee

Pris: från 1 840:- per person

För mer info se här

Elite Hotel Marina Plaza

Vi bäddar för ditt golfspel och ger dig alltid 20% rabatt på våra logipriser när du bokar vårt golfpaket. Välkommen till Elite Hotel Marina Plaza som finns mitt i centrala Helsingborg. Hotellet erbjuder bekväma och luftiga dubbelrum och en härlig frukostbuffé. Parkeringsplatser (mot betalning) finns i parkeringsgarage i närheten av hotellet.

I paketet ingår

• Greenfee för vald golfbana
  • Värdecheck till The Bishops Arms
  • Vattenflaska & frukt på rummet
  • Boende i delat Superiorrum
  • Frukost & wifi

Pris från 925 kr/person

För att läsa mer och boka golfpaket, klicka här

Elite Hotel Mollberg

Vi bäddar för ditt golfspel och ger dig alltid 20% rabatt på våra logipriser när du bokar vårt golfpaket. Välkommen till Elite Hotel Mollberg som finns mitt i centrala Helsingborg. Hotellet erbjuder bekväma och luftiga dubbelrum och en härlig frukostbuffé. Parkeringsplatser (mot betalning) finns i parkeringsgarage i närheten av hotellet.

I paketet ingår

• Greenfee för vald golfbana