Klubben

Söderåsens golfklubb ligger i ett naturskönt område i Bjuvs kommun, c:a 15 minuters väg från Helsingborg. Denna skogs- och parkbana har med sin blandade terräng varit en utmaning för medlemmar och gästspelare under femtio år. Vi kan erbjuda en 18-håls bana av mycket hög klass och kvalité. Hit har många av elitens stora spelare letat sig, framförallt för banans omväxlande karaktär med snabba och utmanande greener.

Klubbens målsättning är att erbjuda gäster och medlemmar en fullkomlig golfupplevelse vid besöket på Söderåsens Golfklubb.

Träningsmöjligheterna ska vara så bra som möjligt och restaurangen en oas för medlemmar och gäster. Klubbkänslan ska vara stark i klubben och banan i bästa skick för att vara attraktiv för alla golfare. Genom närområdet, banan, restaurangen, lokalerna, medlemmarna och vår personal försöker vi tillsammans verka för att nå dessa mål.

Ett stimulerande tävlingsutbud för alla kategorier golfare ska medverka till att öka målsättningen för golfspelet, oavsett om du tävlar i de återkommande veckotävlingarna, deltager i juniorernas eller i andra klubbtävlingar. Klubben har även målsättningen att vara en juniorvänlig klubb.