Juniorträning 2020

Juniorträning 2020
Barn och ungdomar i ålder 4-21 år är välkomna att delta i träning på Söderåsens Golfklubb. Vi erbjuder nya och satsande juniorer en träningsverksamhet från april-september. Träningen anpassas efter ålder och erfarenhet.

Målet med vår juniorverksamhet är att det ska vara roligt, lekfullt, träffa kompisar och lära sig spela golf. Vi vill att både träning och tävling ska vara inspirerande för alla. 

Våra värdegrunder är: 

  • Gör ditt bästa
  • Räkna alla slag
  • Respektera varandra - Spelare - Tränare - Ledare
  • Passa tider
  • Mobbingfri zon 

Anmälan till träning 2020

Juniorer som gick i träning 2019 behöver inte anmäla sitt intresse igen. Har man dock avsikt att inte vara med går det bra att skicka ett mail till gabriella@soderasensgk.se

Träningsavgift 995-1495 kr 

 
Golfkul 4-6 år 
Som namnet avslöjar så är det lek som har störst fokus i denna grupp. Här använder vi oss av tennisbollar och innebandybollar och i största mån är det puttning och chippning som träningen baseras på. På rangen testar vi även på att träna på järn och driver. Här är det viktigt att tänka på säkerheten och därför är gruppen inte så stor. 

 

Golfäventyret 7-12 år
I denna grupp tränar vi med hjälp av Golfförbundets juniormaterial för att anpassa träningen efter kunskap och erfarenhet. Genom Golfäventyret så utvecklar junioren sin golf för att bli redo för spel ute på banan. Varje junior får en bok som dom har med sig varje gång som är på golfklubben. Man bockar av utmaningar och övningar tillsammans med tränaren, ledaren, föräldrar eller mor-och farföräldrar för att levla sig igenom till ett handicap. Golfäventyret leds at ledare som är utbildad i Golfäventyret.

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Din-X Texas Scramble 2020-08-02
Måndagsgolfen 2020-07-30
Göstas Kagge 20 augusti 2020-07-21
Irish Greensome 2020-07-18
Selleberga EL 2020-07-17