Ny klubbchef på Söderåsens GK

Det är väldigt roligt att få hälsa Peter Tublén varmt välkommen till Söderåsens GK som ny klubbchef!

Peter har varit klubbchef på Mölle GK i snart 12 år och innan dess arbetade han på Perstorps GK i 7 år.  Peter bor med sin familj i Åstorp.

På Mölle har Peter haft det operativa ansvaret för både föreningen och fastighetsbolaget. Det har inneburit övergripande personalansvar, ansvar för den dagliga verksamheten med ekonomi samt budget och bokslut. Peter har bl.a. också ansvarat för underhållet av bolagets fastigheter, bidragit till att ta fram en helt ny skötselplan för hela banan, ett s.k. LONA projekt. Han har varit delaktig under de fem år Mölle arrangerade tävlingar på Nordea Tour.

Under Peters tid på Mölle har man bl.a. byggt en ny modern verkstad och i den gamla verkstaden blev det fyra nya hotellrum som komplement till Kullagårdens Wärdshus. Man har också byggt om att så att shop/kansli/reception blir en gemensam enhet.

Peters första kontakt med golfspel var på Söderåsen, där han tog grönt kort för Tony Lidholm och var medlem under sina första år som golfare.

Peters anställning hos oss börjar den 1 januari 2019 men vi kommer nog att se honom på banan innan dess!

Tillsammans med styrelsen vill jag önska Peter varmt välkommen till Söderåsens GK !

Lisbeth Wedin