Tack från Patrik Brorsson

Wow vilken resa jag har fått vara med om, från konkurshotade till en välmående och ekonomiskt stabil klubb med ett väldigt gott rykte i golf Sverige.

Tillsammans har vi nått flera stora framgångar och det är just med betoning på tillsammans. Man gör inte den här typen av resa ensam utan det är det fantastiska engagemanget från medarbetare, styrelse, kommittéer och alla medlemmar som gjort vår resa till något som jag alltid kommer bära med mig.

Söderåsen står väl rustade inför framtiden och det finns en tydlig 5 års plan som kommer lyfta klubben till nya nivåer. Det är min största övertygelse att Söderåsen alltid kommer vara en klubb som man vill vara medlem i för den fantastiska banan, miljön och inte minst den härliga familjära atmosfären som finns.

Som Klubbchef har jag haft förmånen att få knyta många nya spännande kontakter med personer som verkligen brinner för Golfen. Kan vår idrott få behålla dessa personer som golfare framöver känner jag att golfen är en stor vinnare.

Det är med varm hand som jag nu lämnar över till min efterträdare Peter Tublén och jag vet att han kommer göra ett utmärkt arbete för Söderåsens GK.

Avslutningsvis vill jag tacka för alla positiva kommentarer som jag fått de senaste veckorna och inte minst för talet från vår ordförande på årsmötet med efterföljande stående ovationer. Det värmer något alldeles extra.

Tack för mig!

Patrik Brorsson