Damkommittén

Välkomna till Söderåsens Damsektion. På denna sida vill vi presentera våra aktiviteter till vilka alla klubbens damer är hjärtligt välkomna. Kommitténs ambition är att göra det möjligt för klubbens damer att under lättsamma former deltaga i olika aktiviteter utöver de som i övrigt anordnas av klubben.

OBS!

Tänk på att ni kan Swisha pengar för tisdagsgolfen på 123 303 4808, skriv namn och tisdagsgolfen. Tyvärr fick vi stänga ner denna igen då det kostar pengar för klubben vid varje överföring, så det är kontanta pengar som gäller.

Vi har ordnat med genvägar som ni hittar till höger om denna texten. Där hittar ni information om såsom:

- Damernas 18-hål på måndagar, första start kl 12:00
Föranmälan via golf.se. Samling 30 min före start.

- Tisdagsgolfen 9-hål, lottning 17:15, första start 17:30  OBS!!!  NY TID FRÅN DEN 5/9, LOTTNING KL 17:00 FÖRSTA BOLL 17:10.
Anmälan görs via golf.se. Samling vid klubbhuset 15 min innan start.

- Eclectic
Detta är en tävling som du i första hand tävlar med dig själv, och även med andra som är med i Eclectic tävlingen
Det fungera såhär:
Du köper kort i receptionen för 10 rundor, för 100:-, som du ska förbättra under säsongen.

Har ni synpunkter eller funderingar kontakta gärna damkommittén.