Senior

Verksamhetsledare sommar
Bo-Iwar Johansson
E-post

Att det aldrig är  för sent att börja spela golf och verkligen få njuta av frisk luft och härliga promenader på ålderns höst kan vi seniorer sannerligen intyga! Många har spelat länge men flera har också börjat först när man blivit pensionär!

* Vi vill att alla kvinnor (50 år och uppåt) och män (55 år och uppåt) skall känna sig varmt välkomna till vår klubb.

* Vi ordnar golf under hela året i två serier, en sommar- och en vinterserie (spelar när vädret bara tillåter). Ingen hcp-gräns . Vi startar kl 09.00 på onsdagar. Det finns möjlighet till spontangolf, bara du är anmäld 30 minuter före start. Ibland gör vi utflykt till annan bana och spelar onsdagsgolfen där.

* Vi är även med i en del av Skånes golfförbunds olika "herrserier". Det är Leif du Hane som är kontaktperson.

* Göstas Kagge är vår stortävling för seniorer som anordnas i juni varje år sen starten 1974 och har ett 100-tal deltagare från hela Skåne. Numera öppen även för damerna.

* "Måndagsgubbarna" består av de riktiga krutgubbarna! - här skall du ha fyllt 70 år för att deltaga. Kontakta någon i kommittén för att veta mera.

* Olles gubbar är en särskild serie som består av ett 10-tal klubbar. Rune Spjuth är kontaktperson.

* Fadderverksamhet! Vi vill ta hand om nya seniorer på bästa sätt! Hör av dig till någon av oss i kommittén så hjälper vi dig så gott vi kan!

* Samkvämskvällar. Vi planerar genomföra 2 tillfällen per år när vi kan träffas och t ex ha lite regelgenomgång.