Tisdagsgolfen 2020

DAMERNAS TISDAGSGOLF 2020 är inställd tills vidare!

Tävlingen spelas över 9 hål och är öppen för alla damer i SåGk mellan 21-99 år. Föranmälan via golf.se på samma sätt som för övriga tävlingar. Kom i god tid så att du hinner och även skriva ditt scorekort.

Anmälan:

Föranmälan via golf.se på samma sätt som för övriga tävlingar. Startlista tas ut ca 15:00 via GIT. Kommer att läggas ut via golf.se och mail/SMS

Speldag:

Under perioden 7 April – 29 September 2020, Vecka 28-31 har vi sommaruppehåll! För er som vill, går det att spela 18 hål under denna period, dock räknas det inte med i resultatet för 9 hål. Inga tider är förbokade så ni bokar och håller koll på detta själv.

Samling:

Vi samlas vid gaveln av klubbhuset/resturangen vid 1:ans tee. Kom alltid i tid så ni hinner fylla i era kort med namn, golf-ID, datum, exakta hcp och spelhandicap. Tänk på efter rundan att signera era scoorecard, ej rätt ifyllda kort diskvalificeras. Fråga alltid om du är osäker.

Start:

Första boll går ut 17:30. Vi har 7 starttider. Ej kanonstart.

Startavgift:

40 kr per gång, ni köper minst 5 kort i receptionen, för att vi ska slippa att hantera pengar på plats. 35 kr går till priser och resterand till Cancerfonden.

Spelform:

Poängbogey över 9 hål, på lottade bollar.

Prisutdelning på Höstträffen:

Vid spel i tisdagsgolfens tävling får alla deltagare placeringspoäng efter hur man placerar sig efter varje tävlingstillfälle. Efter alla spelade omgångar har vi en vinnare. Samtliga startavgifter (35 kr) går till prisbordet i form av presentkort på Väla eller annat ställe, efter säsongen slut. Alla över 100 kr/poäng betalas ut.

Övrigt:

Ej förbrukande köpta scoorecard går att lösa in hos Damkommittéen senast på Höstträffen 2020.

Vi brukar även ha en tävling på scoorecard, det kostar 10:-/gång och kommer att aviseras gången innan. Troligtvis sista tisdagen i månaden.

Fråga gärna om du är osäker

Ansvariga:

Damkommittén

Att tänka på!

Jag SKA ha roligt!!!!

Alla de andra har också varit nybörjare!!!

Jag har också varit nybörjare!!!!

Fråga om jag är osäker!!

Var förberedd med vald klubba när det är min tur att slå.

Lämna green efter att alla hålat ur för att gå till nästa tee.

"Jag" i bollen kan börja slå ut vid nästa tee medan de andra antecknar föregående hål.

Poängboggey innebär att när jag inte har fler slag tar jag upp min boll.

Detta är en tävling och både sänkning och höjning är obligatoriskt. Detta sker med automatik när vi registrerar resultatet i GIT.