Stötta klubben

Visste ni att ni som medlemmar kan vara med och stötta och sponsra klubben utan att betala något extra!

ICA Maxi Hyllinge

När ni handlar på ICA Maxi i Hyllinge ska ni spara och lämna in kvittot till klubben. ICA Maxi Hyllinge sponsrar sedan klubbens juniorer med 1 % av kvittots värde.

Ni lämnar era kvitto på klubbens i ICA Maxis brevlåda som finns i receptionen.

Skänk din pant

På klubben sponsrar Pantamera vår förening med pantkärl och ger oss ersättning även för importerade och skade burkar. Vi får alltså även ersättning för alla burkar och PET-flaskor som inte går att stoppa i automaten. Genom att lägga dina burkar och flaskor i kärlet bidrar du till en ökad återvinning samtidigt som du stödjer vår förening.

Ni kan även samla er pant hemma och lämna den på klubben.

Pengarna som vi får för panten går till klubbens juniorer.

Gräsroten

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad.

Här hittar ni en direktlänk till Söderåsens GK på Gräsroten

Bingolotto

Fördelar med prenumeration, för föreningen:

• En enda införsäljning
  • Minskad administration
  • Stabil och långsiktig intäkt

Fördelar för prenumeranterna:

• Lotterna levereras bekvämt hem i brevlådan
  • Vinstgaranti till alla som prenumererar
  • Vinstbevakning, du missar aldrig en vinst
  • Chans till många extravinster, bara för prenumeranter
  • Kundtidning med senaste nytt
  • Rabatterbjudanden från våra partners

Läs mer här https://www.folkspel.se/forening/vara-produkter-forening/bingolotto-prenumeration/#sthash.h8xbN7be.dpuf

Supporterskalet

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben. För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral!

Klicka här för att komma till supporterskalet