Golf för alla 2017

Golf för alla vänder sig till alla som vill testa på att spela golf. Söderåsens Golfklubb tillhandahåller med allt som behövs för att ni som vill testa ska få en lyckad första kontakt med golf. Detta innebär att ni får låna klubbor, ett startkit, instruktion av vår tränare vid träningstiderna nedan, spela på klubbens korthålsbana och nyttja klubbens olika träningsområden. Allt ovan får ni till en kostnad av 0 kr. Det enda vi önskar från er sida är ett glatt humör och en vilja att prova på golf. Låter det bra? Tveka då inte utan kontakta oss så hjälper vi er igång.

Lördag 1 april kl. 13-15   (10 platser kvar)

Lördag 6 maj kl. 13-15   (10 platser kvar)

Lördag 17 juni kl. 13-15   (10 platser kvar)

Lördag 5 augusti kl. 13-15   (10 platser kvar)

Vi tar mot max 10 personer per tillfälle. Finns det plats så är det ok att delta mer än ett träningstillfälle.

Anmälan finns till höger på sidan och vi vill ha Er anmälan senast kl. 12:00 dagen innan träningstillfället.

Söderåsens Golfklubb
Risekatslösavägen 81
267 71 BILLESHOLM
kansli@soderasensgk.se

Vi ser fram mot att få höra av och träffa er.

Söderåsens Golfklubb