Övningsområden

Det är få golfklubbar i landet som har så generösa träningsfält som vi har på Söderåsens GK.

Triangeln är ett övningsfält för egna bollar, här tränar man inspel på upp emot 150 meter mot två greener. Triangeln har allt vad Ni behöver för att träna på Era långa inspel.

Vi har även två chip- och puttgreener, bunkrar och wedgeområde. Du kan med andra ord träna alla slag du kan tänka dig. Treflaggsgreenen erbjuder bunker- och pitchträning.

 

Äventyrsbanan

Äventyrsbanan erbjuder 6 hål som kan spelas som 12 hål, det finns två utslagsplatser vid varje hål. Äventyrsbanan är perfekt för att träna inspel och en bra startpunkt för nybörjare.

 

Driving Range

Vår drivingrange mäter ca 150 meter i bredd och är på längsta stället 300 meter lång. Det finns både mattor och grästee och även en byggnad där du kan stå under tak.

Polletter finns att köpa i receptionen och restaurangen.

Rangekortet säljs i receptionen och kostar 100 kr och kortet är laddat med 5 markeringar (1 markering = 1 pollett). Kortet kan sedan laddas på med valfritt belopp, 1 markering kostar 15 kr. 

Underhåll/klippning av drivingrange

Varje onsdag kommer vi att stänga vår drivingrange från kl.19:00 så att vi kan plocka hela fältet ren från bollar för att sedan klippa den tidig morgon dagen efter. Målet är att vi ska kunna öppna den igen ca. kl. 08:00.

Under dessa tider hänvisar vi träning till triangeln och övriga träningsområde med egna bollar.

 

Prislista
Betalsätt Pris Bollar
Rangekortet, 1 markering 15 kr 20 bollar
Pollett 20 kr 20 bollar
Visa/ Mastercard 40 kr 35 bollar