Medlem

Vi kan erbjuda en 18-håls bana av mycket hög klass och kvalité. Hit har många av elitens stora spelare letat sig, framförallt för banans omväxlande karaktär med snabba och utmanande greener.

Vi har
generösa träningsfält. Triangeln är ett övningsfält för egna bollar, här tränar man inspel på upp emot 150 meter mot två greener. Triangeln har allt vad Ni behöver för att träna på Era långa inspel. Vi har även två chip- och puttgreener, bunkrar och wedgeområde. Du kan med andra ord träna alla slag du kan tänka dig. Treflaggsgreenen erbjuder bunker- och pitchträning.

Vår drivingrange mäter ca 150 meter i bredd och är på längsta stället 300 meter lång. Det finns både mattor och grästee och även en byggnad där du kan stå under tak. Vi har även belysning på rangen så man kan träna dygnet runt om så önskas! Bollmaskinen tar betalkort, polletter och laddningsbara rangekort.

På Söderåsens Golfklubb har man också möjlighet att träna golf året om i vår Träningsstudio.
Man kan välja att träna på egen hand i den ena lokalen eller få professionell hjälp utav vår tränare Johan Andersson i den andra. Vill man boka en tid för egen träning gör man detta på mingolf.se på samma sätt som när man bokar en tid för att gå ut och spela på banan.

Den familjära klubben med en fantastisk bana i en naturskön miljö

Söderåsens Golfklubb
Risekatslösavägen 81