Lediga Tjänster

Uppdaterat: 20 dec 2021

Söderåsens Golfklubb söker Kanslist / Ekonomiassistent

Vår trotjänare går vidare mot nya utmaningar i arbetslivet och vi söker nu hennes efterträdare. Tjänsten skall tillsättas omgående och för att få en bra balans och bibehålla vår höga servicegrad ser vi helst att sökanden har goda kunskaper i golf, besitter en hög social kompetens, är flexibel och älskar att ha kontakt med människor. Du kommer att ha ansvaret för det dagliga ekonomiarbetet såsom bokföring, kund/ leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, avstämningar mm. Utöver detta kommer du vara ett av våra ansikten utåt i vår reception, sköta klubbens IT system och självklart alla andra administrativa arbetsuppgifter som hör en golfklubb till. Du kommer arbeta nära vår Klubbchef som du också rapporterar till. Du förväntas därför vara strukturerad och har en god förmåga att planera, men samtidigt vara flexibel och innovativ då vi gärna ser att tjänsten ständigt utvecklas. Erfarenheter från tidigare likvärdiga uppdrag, god IT kunskap, Office programmen, Visma administration, social media, kassahantering och golfens IT system (GIT) är meriterande.

Tillträde sker i början av 2022. Arbetstiden är schemalagd och omfattar även helger. Anställningen omfattas av kollektivavtal med Gröna Arbetsgivare.

Låter det intressant? Då är du välkommen att mejla in din ansökan med personligt brev och C.V till klubbchef Peter Tublén peter@soderasensgk.sesenast 2022-01-31

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

Frågor besvaras av klubbchef Peter Tublén 0727-473337, peter@soderasensgk.se

Välkommen med din ansökan!

178 visningar0 kommentarer

Visa alla