Söderåsens Golfklubb

söker ett vikariat för

RECEPTION/SHOP/MARKNAD

Söderåsens golfklubb ligger i ett naturskönt område i Bjuvs kommun, c:a 15 minuters väg från Helsingborg. Denna skogs- och parkbana har med sin blandade
terräng varit en utmaning för medlemmar och gästspelare i mer än femtio år. Vi kan erbjuda en 18-håls bana  av mycket hög klass och kvalité.
Anläggningen har också Restaurang, konferensmöjligheter, golfshop, drivingrange och svingstudio.

Tjänsten är ett vikariat för vår ordinarie receptionist som är föräldraledig under 2021.
För att få en bra balans och bibehålla vår höga servicegrad ser vi helst att sökanden har goda kunskaper i golf, besitter en hög social kompetens, är flexibel och älskar att ha kontakt med människor.

Du kommer att ha huvudansvaret för vår shop (inköp, försäljning, uppföljning) samtidigt som du
är ansiktet utåt i vår reception, sköter klubbens marknadsföring och självklart alla andra administrativa arbetsuppgifter som hör en golfklubb till.
Erfarenheter från tidigare likvärdiga uppdrag, IT vana, Office programmen, social media,

kassahantering och golfens IT system (GIT) är meriterande.

Tillträde sker under januari 2021. Arbetstiden är schemalagd och omfattar även helger. Tjänstgöringsgrad under anställningsperioden är varierande.
Anställningen omfattas av kollektivavtal med Gröna Arbetsgivare.

Ansökan med personligt brev och C.V mailas till peter@soderasensgk.se  senast 2020-11-11
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.
Vid frågor om tjänsten , kontakta klubbchef Peter Tublén 0727-473337, peter@soderasensgk.se

Välkommen med din ansökan!

Lediga Tjänster

Söderåsens Golfklubb