Träning ger färdighet...

Det är få klubbar som kan erbjuda så bra träningsmöjligheter som vi kan på Söderåsens Golfklubb

Vi har mycket generösa träningsfält.

Triangeln är ett övningsfält för egna bollar, här tränar man inspel på upp emot 150 meter mot två greener. Triangeln har allt vad Ni behöver för att träna på Era långa inspel.

Vi har även två chip- och puttgreener, bunkrar och wedgeområde. Du kan med andra ord träna alla slag du kan tänka dig. Treflaggsgreenen erbjuder bunker- och pitchträning.

Vår korthålsbana har 6 hål som kan spelas som 12 hål då det finns två utslagsplatser vid varje hål. Banan är gratis att spela, perfekt för att träna inspel och en bra startpunkt för nya golfare

Vår drivingrange mäter ca 150 meter i bredd och är på längsta stället 300 meter lång. Det finns både mattor och grästee och även en byggnad där du kan stå under tak. Vi har även belysning på rangen så man kan träna dygnet runt om så önskas!

På Söderåsens Golfklubb har man också möjlighet att träna golf året om i vår Träningsstudio.

Övning.png

Johan Andersson
PGA Club Professional

PGA.png

Några av mina erfarenheter som tränare och spelare genom åren:

PGA of Sweden Club Pro of the Year 2009

PGA Club Professional Barsebäck Golf Academy 2000-2016

PGA Club Professional Vejle GK 1998/1999

TU (Högre grundtränarutbildningen) PGA & SGF 1998-2000.

Vinnare av PGA Par Mästerskapet 2002 & 2011

Vinnare av PGA Syds Order of Merit 2005

2:a plats i PGA Instruktörsmästerskap 2005

Exemption för GeneZarzen 1995/1996

Vinnare av Slovenien Open 1994

"du kan inte svinga bättre än vad ditt grepp tillåter"

Johan Andersson
johan@soderasensgk.se

Johan 2019.jpg

Träningsresa – Barceló Costa Ballena Golf & Spa

21 – 28 MARS 2023 MED
JOHAN ANDERSSON & CAROLINE HEDWALL

Starta golfsäsongen en vecka under våren 2023 tillsammans med PGA tränare Johan Andersson och Caroline Hedwall! På det fyrstjärniga Barceló Costa Ballena Golf & Spa bor vi i ljusa och fräscha rum med balkonger som blickar ut över hotellets pool och golfbanan. På resortet finns det restaurang & bar, ett mysigt spa, pool & gym.

Stranden finner ni en kort promenad från hotellet och i området finns det flera mysiga byar att besöka.

Costa Ballena Ocean Golf Club ligger i direkt anslutning till hotellet och erbjuder 27 varierande golfhål. Golfbanan sträcker sig vackert längs med Atlanten och är relativt flack. Träningsområdet är ett av de bästa i Spanien med en enorm driving range, flera närspelsområden och en korthålsbana. Här ingår det träning med Johan och Caroline som under resan hjälper er bli bättre golfare.

1628498027550-1.jpg
1604557261767-1.jpg

LEKTIONER

Svingcheck

25 minuters lektion

Svingcheck Junior
25 minuters lektion

Svingcheckspaket
3 x 25 minuters lektion

1.295 kr

Träningspass

45 minuters lektion

Träningspasspaket

3 x 45 minuters lektion

Duo

50 minuters lektion

TRÄNINGSSTUDIO

På Söderåsens Golfklubb har man möjlighet att träna golf året om i vår Träningsstudio.

Man kan välja att träna på egen hand i den ena lokalen eller få professionell hjälp utav vår tränare Johan Andersson i den andra.

Vill man boka en tid för egen träning gör man detta på mingolf.se på samma sätt som när man bokar en tid för att gå ut och spela på banan. I bokningsläget väljer man X-Svingstudio, då kommer man åt bokningsschemat för studion och kan boka en tid.

Man kan boka tid alla dagar mellan kl.07:00-20:00 och varje bokning ger tillgång till 1 timme i studion och kostar 50 kr för seniormedlemmar, 0 kr för juniorer och 100 kr för gäster.

Betalningen görs i samband med bokningstillfället.

DRIVINGRANGE

Polletter kostar 20 kr och finns att köpa i receptionen och restaurangen.

Rangekortet säljs i receptionen och kostar 100 kr och kortet är laddat med 5 markeringar (1 markering = 1 pollett). Kortet kan sedan laddas på med valfritt belopp, 1 markering kostar 15 kr.

Underhåll/klippning av drivingrange

Varje onsdag kommer vi att stänga vår drivingrange från kl.17:30 så att vi kan plocka hela fältet ren från bollar för att sedan klippa den tidig morgon dagen efter. Målet är att vi ska kunna öppna den igen ca. kl. 09:00.
Under dessa tider hänvisar vi träning till triangeln och övriga träningsområde med egna bollar.

Entré Studio
Tränardel och Allmändel Studio