Golfveckan 2022

Årets Golfvecka äger rum mellan den 17-23 juli och anmälan öppnar onsdag den 1 juni.

Vi ser fram emot en fantastisk vecka med roliga tävlingar och många deltagare.

Genom att klicka på länken nedan kommer ni till Golfveckans sida där ni ta del av information om respektive tävling och vill ni anmäla er och få ytterligare information klickar ni på anslaget där det finns en länk där ni länkas vidare till mingolf.se.

Inför varje tävling erhåller deltagarna en folder där det även finns information om klubbens extratävlingar, ca.tid för prisutdelning mm.

Under veckan tävlar många, vid anmälan kan man få önska tidig eller sen start, vi har däremot ingen möjlighet att tillgodose andra önskemål. Vid anmälningar till par & lagtävlingar skall samtliga deltagare anmälas vid anmälningstillfället.

Vi ser gärna att ni betalar era startavgifter och ev. tävlingsgreenfee i samband med anmälan eller i god tid före tävling, detta för att minimera samlingar i reception och kansli.

Under veckan kommer restaurangen arrangera diverse happenings och efter att veckans sista tävling Din-X, spelats färdigt och när den fysiska prisutdelningen (ca.kl.19:00) för denna tävling är klar, avslutas golfveckan i sedvanlig ordning med musikunderhållning (ni vet vilka:-)) och samkväm på restaurangens uteservering.

Varmt Välkomna till årets Golfvecka!

//Tävlingskommittén

30 visningar0 kommentarer