top of page

HCP Group - Våra nya krögare

Vi är nu klara med rekryteringen av nya krögare till vår restaurang och det blev HCP Golf Group som kommer ta över restaurangverksamheten på Söderåsen nästa år.


Petra, Cimmy och Henrik som ni kan läsa mer om nedan driver sedan något år tillbaka även golfrestaurangerna på Laholms och Ängelholms GK.


De kommer slå upp portarna och köra igång restaurangen på Söderåsen under februari nästa år


Vi hälsar dom hjärtligt välkomna till Söderåsens GK och vi ser fram emot ett bra samarbete framöver.


Cimmy Ekblad Bor i Helsingborg och är uppväxt med föräldrar som drivit restaurang i Ystad och Lund. Har själv varit i restaurangbranchen mer eller mindre sen tonåren. Har erfarenhet av kök både i Sverige och utomlands, främst Italien och Spanien. Driver sedan ett år två golfkrogar med Henrik och Petra. Spelar golf men är nybörjare och har allt det roliga inom spelet framför mig.


Petra Billberg Hagelquist Bor utanför Munka-Ljungby på en hästgård och är uppväxt i en familj som drivit butiksverksamhet. Har själv drivit livsmedelsbutik och cafe samt jobbat som kock runtom i nordvästra Skåne. Lärde känna Henrik och Cimmy 2018 och har sedan dess jobbat ihop på på ett eller annat sätt. Spelar inte golf men börjar lära mig golftermer.

Henrik Persson Har jobbat inom restaurang- verksamhet i ca 40 år, både i Sverige och utomlands. Har drivit ett antal krogar samt golfrestauranger i över 8 år. Spelar golf så mycket jag kan och älskar sporten, vilket även gör att jag vet vad en golfare vill ha av en golfrestaurang, så för mig är detta den perfekta kombinationen av jobb och fritidssyssla

1 020 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yorumlar


bottom of page