Nya krögare på Söderåsens GK
- Söderåsens Golfklubb
- 27 nov.
- 2 min läsning
Vi har den stora glädjen att presentera våra nya krögare på Söderåsens Golfklubb – Pia och Robert Simic, tillsammans med sonen Samuel. En riktig krog- och golffamilj med lång erfarenhet, stort hjärta för service och en genuin passion för både mat och golf.
Pia Simic, 58 år (Hcp 32,4), är född i Finland och uppvuxen i Upplands Väsby. Hon har arbetat på krogar i Stockholm, på Silja Line, i Göteborg och på Stena Line. Tillsammans med Robert drev hon Stenungsunds Golfkrog i 13 år, med mycket gott renommé. Pia har även drivit lunchrestaurang, café och tapasverksamhet, arbetat som färskvaruchef på Willys och varit butikschef i blomsterhandel. Hon är dessutom utbildad kock, restaurangkonditor, croupier och florist – en riktig mångsysslare!
Robert Simic, 56 år (Hcp 19,5), är född och uppvuxen i Göteborg och har även han lång erfarenhet från restaurangbranschen, både iland och till sjöss på Stena Line och Silja Line. Han har tidigare drivit St Jörgens Golfrestaurang samt, tillsammans med Pia, Stenungsunds Golfkrog i 13 år. I dag arbetar han tillsammans med Pia på Restaurang Vatten på Akvarellmuseet i Skärhamn och är utbildad kock.
Samuel Simic, 18 år (Hcp 1,0), är född i Göteborg och uppvuxen på Stenungsunds GK. Han har varit hjälptränare för juniorer och går i dag gymnasiet med inriktning Vård & Omsorg – med golfinriktning. En lovande golfare och framtidsresurs!
Familjen beskriver sig själva som en krog- och golffamilj som brinner för god mat, bra service och golf. Efter 13 år på Stenungsund kände de att det var dags att utvecklas vidare, samla nya influenser – men de har saknat närheten till golfen. Efter många golfrundor runt om i landet föll hjärtat till slut för Skåne.
De betonar hur viktig restaurangen är för en golfklubb och har alltid haft ett nära samarbete med klubbarnas kommittéer. Med egen erfarenhet som aktiva golfare har de stor förståelse för vad som efterfrågas – både i restaurang och kiosk – och de är alltid öppna för idéer och önskemål från medlemmar.
Deras vision för Söderåsens GK
Vällagad husmanskost
Golfvänlig mat & dryck
Nya internationella influenser
Catering, temamenyer, julbord och beställningsverksamhet efter säsong
Dessutom finns tankar på att, om intresse finns, arrangera After Work, quizkvällar, vin- och whiskyprovningar samt matlagningskurser längre fram – sådant som brukar vara mycket uppskattat.
Vi hälsar Pia, Robert & Samuel varmt välkomna till Söderåsens Golfklubb. Det känns fantastiskt roligt att få ha er hos oss och vi ser verkligen fram emot ett givande och inspirerande samarbete. Med er erfarenhet, engagemang och passion för god mat är vi övertygade om att restaurangen kommer bli en naturlig samlingsplats för både medlemmar och gäster. Tillsammans ser vi fram emot en härlig säsong fylld av smakupplevelser, gemenskap, skratt och många minnesvärda stunder i restaurangen!





Kommentarer