• Gabriella Törnqvist

Seniorpokalen

Uppdaterad: för 7 dagar sedan

Uppdaterade löpande resultat finner ni längst ner på denna sida Från och med den 2 juni kommer vi att återuppta Seniorpokalen för säsongen 2021. Seniorpokalen är till för klubbens medlemmar som är 50 år och äldre. Länk till seniorernas hemsida finner här: Seniorgolfen (webnode.se)

Anmälan görs via Golf.se fram tills Måndag kl. 12.00

Tävlingsavgift 30 kr betalas via Min Golf eller i Kansliet.

Lottning Publiceras på golf.se under tisdagen.

Scorekort hämtas i shopen/receptionen. Ingen byter scorekort, alla skriver sina egna resultat. En spelare i varje boll ansvarar och skriver bollens resultat.

Första start. Onsdagar Kl.09.00. Löpande start från Hål 1.

Rapportering. Varje spelare i bollen kontrollerar sitt resultat mot det gemensamma scorekortet. Resultatet presenteras för registrering i Klubbhuset eller lämnas i "Vita brevlådan"

Resultat. Samtliga resultat och Hcp registreras i GIT och publiceras på hemsidan. Prisutdelning. Priserna utdelas som presentkort i slutet av säsongen. Kaffet utlottas efter avslutad omgång och utdelas vid följande speltillfälle.

Seniorpokalen 2021 - 2
.pdf