top of page

Golfveckan 2024

Uppdaterat: 10 juli

Det börjar dra ihop sig till årets Golfvecka och det går fortfarande bra att anmäla sig till tävlingarna. Vi ser fram emot en fantastisk vecka med roliga tävlingar och många deltagare.


Genom att klicka på länken nedan kan ni ta del av information om respektive tävling och vill ni anmäla er och få ytterligare information finns det en länk under varje anslag, där ni länkas vidare till mingolf.se Tävlingsinformation och tävlingsbestämmelser finns också på klubbens hemsida.


Inför varje tävling erhåller deltagarna en folder där det även finns information om klubbens extratävlingar, ca.tid för prisutdelning mm.


Under veckan tävlar många, vid anmälan kan man få önska tidig eller sen start, vi har däremot ingen möjlighet att tillgodose andra önskemål. Vid anmälningar till par & lagtävlingar skall samtliga deltagare anmälas vid anmälningstillfället.

Vi ser gärna att ni betalar era startavgifter och ev. tävlingsgreenfee i samband med anmälan eller i god tid före tävling, detta för att minimera samlingar i reception och kansli.


Under veckan kommer restaurangen arrangera diverse happenings och efter att veckans sista tävling Din-X, spelats färdigt och när den fysiska prisutdelningen (ca.kl.19:00) för denna tävling är klar, avslutas golfveckan i sedvanlig ordning med musikunderhållning och samkväm på restaurangens uteservering.


Varmt Välkomna till årets Golfvecka!


//Tävlingskommittén

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page